Activitati recreative

Activitati recreative

Timp liber, vacanţe, team bulding-uri, aniversări...

Marina Eforie vine in sprijinul companiilor ce doresc sa imbunatateasca performantele echipelor punand la dispozitie intreaga locatie si logistica sa.


 
Aveti posibilitatea sa accesati sala restaurantului din cadrul Marinei Eforie, loc in care puteti desfasura sedintele de team building; sa realizati prezentarile in aer liber in zona de relaxare dotata cu pergole sau in foisorul de lemn de pe cheul portului; sa interactionati cu membrii echipei imbinand comunicarea cu relaxarea pe marginea piscinei sau pur si simplu facand plaja confortabil pe sezlonguri si “testand” efectele benefice ale marii in mini golful de la intrarea in marina.

Si daca la aceasta adaugam potentialele iesiri pe mare cu ambarcatiunile/yachturile marinei, e ca si cand am pune cireasa pe tort!

Inedit si unic! O modalitate prin care nici un membru al echipei dumneavoastra nu va uita vreodata teambuilding-ul la care a participat!
 
Marina Eforie va ofera consultanta necesara pentru a identifica cel mai potrivit program pentru echipa pe care doriti sa o stimulati! Inclusiv va sta la dispozitie cu pachete concepute special pentru a oferi drumetii sau activitati distractive la cele mai importante puncte turistice din Dobrogea.

Marina Eforie impreuna cu Sail Adventures vin în ajutorul tău şi încearcă să găsească, împreună cu tine, variante inedite de organizare a unor evenimente care să combine aventura, eleganţa, rafinamentul, unicitatea, relaxarea şi ne dorim să creăm împreună momente de neuitat pentru tine, familia ta, prietenii şi colegii, sau, de ce nu, în compania unor potenţiali prieteni.

Tiparele evenimentelor se personalizează în funcţie de dorinţele voastre.

Locul de bază pentru desfăşurarea evenimentelor este Marina Eforie – primul port de agrement privat din România.

Si, nu in ultimul rand, tot noi va putem indruma catre cele mai potrivite si mai respectabile locuri de cazare apropiate Marinei Eforie!