Plimbari pe mare

Plimbari pe mare/Inchiriere ambarcatiuni

La bordul ambarcaţiunilor noastre veti trăi experienţe unice într-o ambianţă plăcută şi relaxantă. Tot ce trebuie să faci este să te laşi atins de razele de soare, de adierea delicată a brizei, să simţi aerul curat şi senzaţia de plutire.Ambarcaţiunile noastre sunt moderne, elegante, cu ample spaţii de lux, cu un confort sporit şi nivel de siguranţă ridicat.

 Pentru croaziere nu ne limităm doar la zona Mării Negre. Pentru vacanţe îţi oferim posibilitatea să alegi dintre mai multe destinaţii Mediteraneene. Treseele pot fi stabilite la recomandarea noastră şi cu acordul dumneavoastră.

Descrierea ambarcatiunilor care se pot inchiria

Marina Eforie dispune de veliere moderne, spatioase, confortabile ce pot fi inchiriate de dumneavoastra pentru o zi de relaxare sau pur si simplu pentru a fugi cateva ore departe de zgomotul si nebunia cotidiana.
 
Aveti posibilitatea sa alegeti intre veliere cu o capacitate de 10 – 14 persoane cu locuri de dormit pentru 6 – 8 persoane. Inchirierea se poate face incepand de la iesiri de 2 ore pana la croaziere de cateva zile, in cazul in care vreti sa petreceti cateva nopti la bordul ambarcatiunilor noastre.

Dacă experienţa alături de noi este pe cale să devină un hobby, vă oferim posibilitatea să vă descoperiţi şi să vă dezvoltaţi abilităţile de navigaţie la şcoala noastră de sailing „Sail Adventures”