• ‘’To reach a port, we must sail - sail, not tie at anchor - sail, not drift.’’

    Franklin D. Roosevelt

  • ‘’To reach a port, we must sail - sail, not tie at anchor - sail, not drift.’’

    Franklin D. Roosevelt

  • ‘’To reach a port, we must sail - sail, not tie at anchor - sail, not drift.’’

    Franklin D. Roosevelt

Despre Marina Eforie

Bun venit la bord!

Ai ajuns pe pagina Marinei Eforie, primul port de agrement privat din Romania, construit la standarde europene. Marina  Eforie este situata in localitatea Eforie Nord.
Te invitam sa petreci cateva clipe alaturi de noi, pentru a ne cunoaste pe noi, Marina Eforie. Speram sa descoperi in aceste pagini in care iti prezentam casa noastra, bucuria pe care o ofera albastrul marii si sa te bucuri alaturi de noi de frumusetea si linistea pe care incercam sa vi le oferim prin facilitatile si serviciile oferite de Marina Eforie.
Marea aceasta langa care ne-am nascut marea majoritate dintre noi ne ofera acel magnetism care ne face sa o cautam permanent si sa revenim la ea ori de cate ori avem ocazia.
Marea aceasta este cea care si pe noi ne-a determinat sa ne asezam langa ea oferind toate simtirile pamantului tuturor acelora care le „curge prin vene” virusul numit „aventura marina”!
Jacques Yves Cousteau spune ca “marea, odata ce si-a aruncat vraja, te tine prins in mrejele ei pentru totdeuna.” Sa spuna cineva ca nu are dreptate!
Si daca mai exista indoieli, atunci nu iti ramane decat o singura cale, draga cititorule: sa ajungi in marina noastra! Iti garantam ca vei gasi aici aceasta stare pe care am incercat sa ti-o descriem ceva mai inainte!

Cu drag, la dispozitia ta!

Parteneri Marina Eforie

Activitati timp liber!Scoala de navigatie

 Scoala de navigatie Sail Adventures va ofera programe si cursuri recunoscute international atat pentru incepatori, cat si pentru cei care poseda deja un permis de conducator de ambarcatiune de agrement si care vor sa-si imbunatateasca aptitudinile pentru navigatie.

Plimbari pe mare/Inchiriere ambarcatiuni

La bordul ambarcaţiunilor noastre veti trăi experienţe unice într-o ambianţă plăcută şi relaxantă. Tot ce trebuie să faci este să te laşi atins de razele de soare, de adierea delicată a brizei, să simţi aerul curat şi senzaţia de plutire.

Restaurant “Sailors”

Restaurantul “Sailors” este o locatie discretă, ferită de zgomotul din oraş, care te asteapta intr-un ambient placut chiar pe malul marii, in incinta Marinei Eforie. Restaurantul te va atrage si cuceri prin design-ul modern, un meniu atent alcatuit care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, piscina cu apa de mare, linistea si frumusetea din Marina Eforie.
 

Activitati recreative

Timp liber, vacanţe, team bulding-uri, aniversări...

Marina Eforie vine in sprijinul companiilor ce doresc sa imbunatateasca performantele echipelor punand la dispozitie intreaga locatie si logistica sa.

Contact

Adresa:

Plaja Eforie Nord, vizavi de Hotel Belona, Loc. Eforie Nord, cod postal 905350, Jud Constanta

Telefon, fax:

+4 0785 282 018

E-mail:

office@marina-eforie.ro

Contact form