Parteneri Marina eforie

Marina Eforie este primul port de agrement din Romania. Odata cu trecerea anilor ne-am dezvoltat dintr-o mica marina intr-o adevarata familie. Pe langa serviciile diverse oferite si facilitatile in plina dezvoltare, aici, in Marina Eforie ne bucuram si de sprijinul unor parteneri de incredere, alaturi de care progresam si incercam sa venim in intampinarea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

 

Marina Eforie are alaturi de ea parteneri de incredere precum Asociatia proprietarilor de ambarcatiuni din Romania ‘’Black Sea Sailing’’, Restaurantul Sailors, nou, modern, spatios, scoala se navigatie Sail Adventures, care vine in intampinarea persoanelor care vor sa descopere minunata viata pe mare sau a celor care deja au urcat la bordul unei ambarcatiuni de agrement si stiu ca pea pa este locul lor, Yacht Expert, revista nautica romana, si Yachting Pleasure, site-ul care va aduce la cunostinta ultimele noutati din domeniul nautic.

 

 Asociatia proprietarilor de ambarcatiuni din Romania ‘’Black Sea Sailing’’ si-a propus, prin statutul sau, sa sprijine dezvoltarea sporturilor nautice. Pentru o mai buna mediatizare si cunoastere a acestui sport nobil, yachtingul, Asociatia Black Sea Sailing a infiintat in anul 2012 competitia nautica ‘’Trofeul Black Sea Sailing’’. Acest trofeu, singurul trofeu de yachting din Romania, a cunoscut de la an la an un numar tot mai mare de participanti, ajutand la dezvoltarea pasiunii pentru sportul cu vele. Asociatia Black Sea Sailing isi doreste sa dezvolte aceasta disciplina sportiva in Romania.

 

Scoala de navigatie ‘Sail Adventures’’ este locul perfect pentru persoanele interesate sa dezvolte lucruri noi, inedite, dar in care distractia nu ramane niciodata pe planul doi. Sail Adventures va ofera programe recunoscute international, atat pentru cei care au deja un permis de conducator de ambarcatiune de agrement si doresc totusi sa-si imbunatateasca abilitatilepentru navigatie, dar si pentru incepatori, pentru persoanele care privesc marea de pe tarm si isi doresc sa invete si sa cunoasca viata pe mare.